Ervoor zorgen dat elke glimlach straalt. Dat hebben wij bij Rierink Tandartsen voor ogen. Wij gaan op een open, eerlijke en vooruitstrevende manier om met tandartszorg. Het is ons doel om onze patiënten, of liever gezegd: onze gasten, de best mogelijke tandzorg te bieden.

Rierink tandartsen stelt uw wensen voorop. In een gastvrije ambiance schenken wij bijzondere aandacht aan de gezondheid en uitstraling van één van uw meest kostbare bezittingen: uw tanden. Zo hebben wij geen wachtkamer, maar een comfortabele ontvangstruimte. Wij geven onze gasten bij elk bezoek individuele, persoonlijke aandacht én we bieden alle specialismen onder één dak. Naast reguliere tandartszorg besteden we extra aandacht aan mondhygiëne en aan het verfraaien van uw gebit. U merkt het al bij binnenkomst. Wij nemen de tijd om uw situatie te bespreken. We trekken geen eenzijdige conclusies: we overleggen over onze constateringen. Als ‘eigenaar’ weet u immers heel goed wat er met uw gebit aan de hand kan zijn. Een behandelplan stemmen we vooraf uitgebreid met u af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u een vraag aan ons? We nemen rustig de tijd om te overleggen over de stand van zaken met betrekking tot uw gebit. Graag maken we kennis met u, of het nu voor reguliere controles en tandartszorg is óf wanneer u iets ‘speciaals’ wilt voor uw tanden. Misschien wilt u de conclusies van uw huidige tandarts eens ‘doublechecken.’ Ook dat kan, met een second opinion.

Welkom bij Rierink!

Rierink Tandartsen, in Villa Sterrenberg in Ede
De villa is rond 1860 gebouwd in opdracht van rentenier Jacob Rooseboom. In de loop der jaren krijgt het gebouw krijgt verschillende eigenaren en bestemmingen, waaronder die van kostschool (1886-1896) en burgemeesterswoning (1912-1918) De villa is lange tijd particulier eigendom van burgemeester Baron van Heeckeren van Kell.

In 1942 wordt de Villa eigendom van de gemeente Ede en doet het dienst als gemeentehuis. Na de opening van het nieuwe gemeentehuis in 1976 blijft een deel van de Dienst Gemeentewerken in de villa gehuisvest.

Na een grondige verbouwing van meer dan een jaar heeft Rierink Tandartsen zich in 2009 gevestigd in de villa om zo meer ruimte te kunnen bieden aan de groeiende vraag naar persoonlijke en professionele tandzorg.